Pysselträff

I fredags var det dags för en liten pyssel träff hemma hos mig. Tack snälla vännerna för att ni ville komma (och Carina för att vi hjälptes åt att ordna det), det är ju så kul att få sitta tillsammans och pyssla. Tack också allra snällaste Sassa för att du tar dig tid med oss, att svara på våra ”dumma” frågor, visa dina underbara kort, och demonstrera ny tekniker. Du är ju helt suveränt duktig, blir så imponerad av allt du gör vännen.

Sonen tyckte att det var ganska kul också, men har ju inte kunnat låta bli att retas en del, ”en massa tanter (från 25 år, är man tant då?) som ska klippa och klistra” 

Hur som helst kul var det i alla fall och med lite hjälp så provade jag lite ny teknik och för mig en ny typ av stämplar:

2009-09-31

Gjort egen bakrund och sedan använt Tim Holtz stämplar.

Ska ju på Landstokens mässa nästa helg och efter fredagen så blir det en lång inköpstlista att ta med…… 🙂

 

I går hade vi goda vänner på besök, en liten halloween fest, så det blev inte så mycket pysslat. Men i dag hoppas jag hinna sitta en del, blir ju många ideer efter en sådan kväll som i fredags.

Ha en härlig söndag!

Kram Cathrine

 

Annonser

2 comments on “Pysselträff

 1. Jen9 skriver:

  Heej!!

  O tusen tack för i fredags! Det var supermysigt, det måste vi göra om igen! Har du praktiserat dina nya kunskaper något mer? Jag har testat lite, är sugen på att köpa lite färg så jag kan måla lite mer! Ha en fortsatt bra vecka!

  Kram

 2. Jen9 skriver:

  .. föresten, tant kan man nog kalla mig nu. Blev kallad det när jag var 19, så nu får det väl vara ok 😉 Får bjuda på den!

  Kram Jennie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s