Grattis kort och Gizmo

Håller på och skapar för fullt, julkort, julkort och åter julkort. Så roligt just nu. Men dom känner jag att jag inte vill visa så mycket av, det får bli när de är skickade.

Men ett grattis kort som gick i väg till lillebror för ett tag sedan kan jag visa.

Gillar denna Penny Black stämpel jättemycket, den är så söt och jättekul att måla. Har 3-d lackat öron tassar och blommor men det syns inte så bra då man fotar.

Sen tänkte jag berätta  om vårt lilla ”katt projekt” som vi delar med grannarna. Efter sommaren började en katt hålla till runt våra hus och allt eftersom tiden gick blev han/hon allt ynkligare. Jamade då vi gick ut, rotade i soporna mm. Det var riktigt hemskt att se honom. En lördag då min ständiga promenad kompis, grannen C säger -jag har matat honom, visste jag direkt att det var katten hon menade. Vi beslutade att hjälpas åt att ta hand om honom. Eftersom vi båda har djur sen innan är det ju inte bara att plocka in honom, så vi har byggt ett litet frigolit hus (C:s man M som från början sa att det där får ni sköta, var den som byggde och såg till att det blev rätt med ventiler och kallras mm- lyxigt värre 🙂 ) som står i ett växthus. Vi matar honom två gånger om dagen.

Han har fått oss alla att smälta, denne lille sötis. Vi vet ännu inte om det är en hon eller han men vi har valt att kalla den Gizmo som ju passar både pojk eller flicka.

Han börjar vänja sig vid oss och vid några tillfällen har vi fått klappa honom lite.

Har inte varit så lätt att fånga honom på bild, då det ofta är mörkt  när vi träffar honom. Men på denna lite misslyckade bild kan man se lite av hans ovanliga färgsättning. Han är svart fram till strax bakom frambenen och därefter brun.

Nu väntar nattning av sonen, eller nattning är det väl inte, mest att tjata honom in i badrummet och därefter i säng.

Kram

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s