Uppdatering om projekt Gizmo

Mitt och grannens lilla kattprojekt går framåt. Gizmo blir allt mer sällskaplig, han har börjat sitta utanför vår dörr i bland. Han verkar tycka att det är jättemysigt då vi går ut och pratar med honom. Fortfarande kan vi bara klappa honom då han får lite lyxig kattmat, men spinner då man pratar med honom. Vi har varit lite oroliga hur han ska klara sig nu när det blivit kallt men än så länge verkar det gå bra. Han har lagt på sig lite också och börjar se ganska välmående ut, men det har vi ju haft som mål eftersom det känns som han klarar  kylan bättre om han har lite hull.

Fick några ganska bra bilder på honom för ett litet tag sedan:

Tidigare var han brun ända från frambenen och bakåt men nu är det bara svansen som är brun, det syns rätt tydligt på denna bilden.

Har haft lite svårt att släppa detta at årets julkortstillverkning är över. Det var så kul i år och jag hade lätt kunnat fortsätta och göra fler ett tag till… Men det bådar väl gott inför nästa år kanske 🙂 . Har surfat omkring en del för att hitta inspiration till nya projekt. Har lite födelsedagar att göra kort till, någon redan nu innan december är slut så det är hög tid att börja, men jag har lite ideer så det ska nog gå bra.

Annonser
Detta inlägg postades i Foton.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s