Lite ”kattprat”

 Läste i morse på text tv att Ragdoll var den populäraste kattrasen 2008 och 2009. och det är förståligt för det är verkligen en mysig ras. Våra två katter är bröder, men totalt olika både till utseende och personlighet. Den ene älskar när det kommer folk på besök, den andre går och gömmer sig då. Den ene mjauar högt och ljudligt medan den andre max får ur sig ett ynkligt litet mjau. Den ene är pigg och vaken då vi är lediga, den andre blir urtjurig för att han inte får sova i fred. När man varit borta och kommer hem sitter den ”pigga” katten som ett ljus vid dörren och väntar, medan den andre kommer lunkande och gäspar stort efter en stund.   Något som dock gäller för båda och som också stod på text tv är att rasen är matglad, i vårt fall är väl i och för sig matglad snarast en underdrift.

Vad gäller vår lille hittekatt börjar han tycka att vi år rätt ok, han har stannat kvar i sitt utrymme då vi gått in och matat och han har också kommit fram och tillåtit att man klappat honom utan mat som muta.                                    
                
   En bild på våra raggisar, en brun och en vit,

På pysselfrontern knåpar jag med lite kort, har ett par födelsedagar framöver. Synd bara att man ska vara så långsam, har hållit på med ett kort i snart en vecka nu. Hoppas kunna visa upp lite om inte allt för många dagar.

Ha en bra kväll

Kram

Annonser
Detta inlägg postades i Foton.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s